Viaplay på Apple-TV

Apple TV har utsett Viaplay till årets app 2016!

Med utmärkelsen i ryggen ska vi fortsätta leverera färgstark underhållning och smarta funktioner. Genom vår app får du tillgång till populära TV-serier och filmer, varvat med fartfyllda sportevent, för maximal underhållning.

Har du inget konto så kan du skapa ett via vår hemsida eller direkt genom Apple TV:n. För att göra det sistnämnda klickar du på knappen Skaffa konto som du hittar under inställningar. Om du väljer att skapa ett Viaplay-konto genom din Apple TV så kommer debiteringen att ske via ditt Apple-ID, och det betyder även att alla dina abonnemangsfrågor, så som ändringar i ditt utbud, bara kan skötas via iTunes. Du kan läsa mer om hur du skapar och kopplar upp ett Apple-ID till iTunes här.

Vill du komma åt en hyrfilm, köpfilm eller ett Pay Per View-event på din Apple TV behöver du först beställa och stjärnmarkera materialet via till exempel en dator, därefter finner du även din beställda titel i din Apple TV genom stjärnmärkt-listan.

Om du inte hittar Viaplay-appen så kan du läsa mer i följande artikel: Jag hittar inte Viaplay i min Apple TV.

Videon nedan visar hur du loggar in på Viaplay i din Apple TV.