Viaplays Fighting-paket

Vilket innehåll inkluderas i fightingpaketet?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG och en rad andra rättigheter inom kampsport. Du får också tillgång till över 100 timmar dokumentärer och serier om fighting. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View. På så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie sportutbud. Läs mer om PPV här.

Hur hittar man innehållet som inkluderas i paketet?
Gå in via fliken “Sport” och välj kategorin “Viaplay Fighting”. Då får du en översikt över serier och dokumentärer som ingår i ditt paket.

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-paketet kommer att ha tillgång till fighting-eventen tillsvidare. Vi meddelar dig som kund minst 30 dagar innan några eventuella förändringar sker. Du som endast har Viaplay Fighting-paketet, kan också välja Serier och Film för + 99 kr extra per månad.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-paketet har följande event att se fram emot:

23 juni EUBC European Boxing Championships Semifinals
24 juni EUBC European Boxing Championships Finals
24 juni Cage Warriors 85: Radcliffe vs Piechota    (Cage Warriors)
26 juni UFC Fight Night: Chiesa vs Lee    (UFC)
28 juni Cruz vs Martin    (Premier Boxing Champions)
1 juli Professional Fighters League: Fitch vs Foster    (Professional Fighters League)
1 juli Easter vs Shafikov    (Premier Boxing Champions)
1 juli Buglioni vs Summers    (Matchroom)
7 juli Weigh In: Johnson vs Gathje    (UFC)
7 juli Fight Nights Global 70     (Fight Nights Global)
7 juli Weigh In: Nunes vs Shevchenko 2    (UFC)
8 juli TUF 25 Finale: Johnson vs Gaethje    (UFC)
8 juli Bauer vs Paziwapazi    (Sauerland)
8 juli Skeete vs Evans    (Protocol Boxing)
9 juli UFC 213: Nunes vs Shevchenko 2    (UFC)
16 juli Figueroa vs Guerrero    (Premier Boxing Champions)
16 juli UFC Fight Night: Nelson vs Ponzinibbio    (UFC)
19 juli TBA    (Premier Boxing Champions)
23 juli UFC Fight Night: Weidman vs Gastelum    (UFC)

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Ni hittar eventen i vår sporttablå: http://viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.

Skaffa Viaplay Fighting HÄR.

Följ stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Conor McGregor och Erik Skoglund här på Viaplay!

the mauler SE new picture bank