Viaplays Fighting-paket

Vi har säkrat rättigheterna till fighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor som kommer att sändas som ett Pay Per View-event. Mer om detta kan du läsa här.

__________________________________________________________________

Vilket innehåll inkluderas i fightingpaketet?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom, IMG och en rad andra rättigheter inom kampsport. Du får också tillgång till över 100 timmar dokumentärer och serier om fighting. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View. På så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie sportutbud. Läs mer om PPV här.

Hur hittar man innehållet som inkluderas i paketet?
Gå in via fliken “Sport” och välj kategorin “Viaplay Fighting”. Då får du en översikt över serier och dokumentärer som ingår i ditt paket.

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-paketet kommer att ha tillgång till fighting-eventen tillsvidare. Vi meddelar dig som kund minst 30 dagar innan några eventuella förändringar sker. Du som endast har Viaplay Fighting-paketet, kan också välja Serier och Film för + 99 kr extra per månad.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-paketet har följande event att se fram emot:

23 augusti Payano vs Santiago    (Premier Boxing Champions)
24 augusti Fight Nights Global 72: Engibaryan vs Hill    (Fight Nights Global)
25 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
26 augusti Derevyanchenko vs Johnson    (Premier Boxing Champions)
26 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
26 augusti Olavinlinna Fight Night    (Dominus Boxing Group)
26 augusti Cotto vs Kamegai    (Protocol Boxing)
27 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
28 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
29 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
31 augusti AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
1 september AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
2 september AIBA World Boxing Championships 2017     (IMG)
2 september UFC Fight Night: Volkov vs Struve    (UFC)
9 september Lerena vs Kalenga    (Protocol Boxing)
9 september Usyk vs Huck    (World Boxing Super Series)
10 september UFC 215: Johnson vs Borg    (UFC)
16 september Saunders vs Monroe Jr    (Protocol Boxing)
16 september Smith vs Skoglund    (World Boxing Super Series)
17 september UFC Fight Night: Rockhold vs Branch    (UFC)
20 september TBA    (Premier Boxing Champions)
22 september København vs New York    (Copenhagen Box Events)

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Ni hittar eventen i vår sporttablå: http://viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.

Skaffa Viaplay Fighting HÄR.

Följ stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Conor McGregor och Erik Skoglund här på Viaplay!

the mauler SE new picture bank