Information om V-kanalpaket genom Telia med guide för registrering

För att använda Viaplay kostnadsfritt genom din TV-leverantör registrerar du dig enkelt på vår hemsida. Innehållet du får tillgång till hos oss återspeglas av utbudet du betalar för hos leverantören.

Såhär registrerar du dig för Viaplay:

Börja med att gå till signup.viaplay.se. Vid registreringssidan väljer du din leverantör ur listan och fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas. I sista steget av registreringen ser du vad just du får tillgång till på Viaplay. Saknar du din identifikationskod så kan du hitta den som inloggad på Mitt telia.

Efter att du har bekräftat dina uppgifter får du välja ett lösenord till ditt Viaplay-konto, har du redan ett konto med samma e-postadress kan du istället välja att logga in med dina befintliga uppgifter.

Nu är dina uppgifter registrerade och det är bara att logga in och börja titta!

viasat1