Information om Viasat genom Telia med guide för registrering

För att använda Viaplay kostnadsfritt genom din TV-leverantör registrerar du dig enkelt på vår hemsida. Innehållet du får tillgång till hos oss återspeglas av utbudet du betalar för hos leverantören.

Telia och Viasat har enats om ett avtal berörande de nya kanalerna Viasat Sport Premium, TV3 Sport HD och eSportsTV HD. Det står nu klart att även du som Viasat Sport-kund genom just Telia får tillgång till kanalerna där de mest eftertraktade sporträttigheterna finns samlade.

Kanalerna finns redan nu tillgängliga i Viasat TV To Go som du hittar i Viaplay-appen på din mobil eller surfplatta. Du kan även spela upp live-eventen som visas på Viasat Sport Premium och TV3 Sport HD här på Viaplay genom vår sporttablå, som du når från hemsidan viaplay.se eller från våra appar. På följande sida kan du se vilka enheter vi stödjer: http://viaplay.se/devices. Utöver detta erbjuder vi en reprisfunktion som gör det möjligt för dig att spela upp eventen upp till 48 timmar i efterhand. Läs gärna mer om den här: Tillbakaspolning och repriser

Såhär registrerar du dig för Viaplay:

Börja med att gå till signup.viaplay.se. Vid registreringssidan väljer du din leverantör ur listan och fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas. I sista steget av registreringen ser du vad just du får tillgång till på Viaplay.

Saknar du ditt abonnent- eller kundnummer så kan du hitta det på fakturan från din leverantör. Efter att du har bekräftat dina uppgifter får du välja ett lösenord till ditt Viaplay-konto, har du redan ett konto med samma e-postadress kan du istället välja att logga in med dina befintliga uppgifter.

Nu är dina uppgifter registrerade och det är bara att logga in och börja titta!

viasat1