Viktig information för norska användare som följer Premier League

För att se Premier League krävs det att du är bosatt i Sverige samt har ett svenskt Viaplay-abonnemang. För att säkerställa att du är permanent bosatt i Sverige behöver du vara registrerad med ett svenskt kreditkort. Det här innebär att du inte kan följa Premier League när du befinner dig i Sverige om du har ett norskt Viaplay-abonnemang eller betalar med ett norskt kreditkort.

Då vissa av våra sporträttigheter är exklusiva för den svenska marknaden behöver vi säkerställa att du är bosatt i Sverige för att få tillgång till innehåll som inte finns tillgängligt i Norge.

Om du drabbats men bor i Sverige och har tillgång till ett svenskt kreditkort ber vi dig kontakta Kundservice.

För mer information kring våra Premier League-rättigheter, klicka här: http://kundservice.viaplay.se/premier-league-pa-viaplay