Viktig information om Viaplay i Xbox 360

F.r.o.m 21 september kan du inte längre nyttja Viaplay-appen genom Xbox 360, detta då det inte är möjligt för oss att uppdatera och underhålla Viaplay-appen i konsolen. Vår ambition är att erbjuda vår tjänst på de plattformar och enheter där vi kan garantera att Viaplay fungerar i sin helhet.

Vår tjänst finns tillgänglig på en rad olika plattformar, och du kan bland annat använda Viaplay med Xbox OneSmart-TVAndroid TV, Apple TV eller Google Chromecast för att få en liknande upplevelse som den du har idag med din stora skärm.

För komplett enhetslista, klicka här.