Vilka webbläsare rekommenderar ni?

För att spela upp innehåll från Viaplay genom Internet Explorer, Safari*, samt tidigare versioner av Mozilla Firefox behövs mediaspelaren Microsoft Silverlight, vilket är ett externt program som du behöver ladda ner och installera på din dator. Microsoft har sedan en tid tillbaka slutat utveckla den nämnda spelaren och det är därför svårt för oss att applicera våra nya funktioner och uppdateringar därigenom.

Vår tjänst är under ständig utveckling, så för att få den allra bästa upplevelsen när du tittar på dina favoritserier, filmer eller sportevent rekommenderar vi istället webbläsaren Google Chrome, alternativt den senaste versionen av Mozilla Firefox.

I webbläsarna Chrome och Firefox använder vi oss av en förinstallerad spelare, vilket innebär att du inte behöver ladda ner något externt plugin-program för att spela upp vårt innehåll.

Till skillnad från spelaren Microsoft Silverlight så sänder vi dessutom våra sportströmmar i hela 50 FPS (bildrutor/s), istället för 25 FPS. Detta generar i ett betydligt finare bildflyt och kommer att addera det lilla extra för en ännu bättre upplevelse, särskilt när det kommer till fartfyllda sportevent med snabba panoreringar.

För att hämta Google Chrome, klicka här.
För att hämta Mozilla Firefox, klicka här.

* Om du använder webbläsaren Safari och inte har Silverlight-spelaren installerad ännu, råder vi dig att istället att använda webbläsarna Google Chrome eller Mozilla Firefox. Detta då Microsoft inte längre underhåller spelaren via webbläsaren Safari.