Vilken internethastighet rekommenderas vid sportsändningar?

För allra bästa upplevelse rekommenderar vi en internethastighet på åtminstone 10 mbit/s under sportsändningar, samt att man är ansluten till nätverket direkt via kabel och inte över Wifi.

Vid uppspelning av event genom plattformar som Apple TV, Chromecast samt webbläsarna Google Chrome och Mozilla Firefox på datorn så sänder vi materialet i hela 50 fps (bildrutor/s). I övriga enheter som vi stödjer sänder vi materialet i 25 fps/s.

Skulle det vara så att du upplever att sändningen buffrar kan du testa att endast låta plattformen du spelar upp materialet från vara ansluten till nätverket, koppla alltså från övriga enheter i hemmet.

Om du upplever fortsatta problem med uppspelningen kan det vara en god idé att starta om routern. Låt den då vara strömlös i ca 5 minuter innan du pluggar i kontakten igen. Beroende på vilken enhet du använder finns dessutom andra felsökningar att ta hjälp av för att reda ut knutarna. Välj din plattform nedan om du behöver vidare hjälp i ditt ärende.

Dator     Surfplatta      Telefon      Apple TV      Chromecast      Smart TV      Playstation      Xbox