Aktivitetslistan

Aktivitetslistan innehåller dina påbörjade filmer och serier och kommer ihåg hur långt du har tittat. På så vis kan du snabbt och enkelt starta på samma ställe som du tidigare avlutade.  Funktionen finns idag på flera olika plattformar vilket gör att du kan börja se en film på din dator och fortsätta på telefonen.

För att snabbt komma igång så visas de mest aktuella titlarna under Fortsätt titta som du hittar högst upp på sidan, för att se samtliga titlar så klickar du antigen in på Fortsätt titta eller på Aktivitetslistan som du hittar i menyn under ditt namn uppe i det högra hörnet på hemsidan om du använder en dator. I våra applikationer kan du hitta funktionen i menyerna.