Ändra inställningar för undertext på Xbox One

För att slå på/av eller ändra utseende på undertexterna i Viaplayapplikationen kan du justera inställningarna för undertexterna i konsolen.

Så här gör du:

1. Rulla till vänster på startsidan för att komma till Inställningar
  2. Välj Alla Inställningar
  3. Under Hjälpmedel väljer du Textning

Väl där kan du välja att slå av eller på undertexterna på din konsol. Du har också möjlighet att specialanpassa utseendet på undertexterna så att de passar dig. Bland annat kan du ändra textfärg och storlek samt bakgrundsfärg.