Betala med Klarna Direkt

Med Klarna Direkt kan du betala direkt från ditt bankkonto. Detta innebär att du aldrig delar dina bankuppgifter med någon förutom din bank och du slipper uppdatera dina betalningsuppgifter hos oss när giltighetstiden för ditt betalkort löper ut. På Klarnas kundservicesida kan du läsa mer om hur det fungerar: https://www.klarna.com/se/kundservice/betala-direkt/vad-ar-klarna-direkt/.

Hur och när dras pengarna från mitt konto?

För att betala anger du ditt personnummer och godkänner köpet genom Mobilt BankID. Startar du exempelvis abonnemanget den 17:e oktober kommer din betalningsdag vara den 17:e varje månad.  Om det av någon anledning inte går att dra pengarna kommer du att få en faktura i stället. Du kan läsa mer om vad som gäller för din betalning i Klarnas villkor för autogiro här.