Välj bildkvalitet på mobil eller surfplatta

Bredbandskonsumtionen hos Viaplay varierar beroende på vilken bildkvalitet som spelas upp. Om du upplever buffring i uppspelningen, eller om du vill spara surf, kan du manuellt justera bildkvaliteten i Viaplay-appen på din mobil eller surfplatta.

Gå in på din Profil i appen, den hittar du i menyn längst ner till höger alt. uppe till vänster på skärmen. Gå in på app-inställningar och klicka på Video kvalitet. Ju högre kvalitet du spelar upp materialet i desto mer data förbrukas. Nedan ser du hur mycket data som beräknas gå åt till respektive alternativ:

• HD – 2.5GB/h
  • Hög – 1.8 GB/h
  • Medel – 500 MB/h
  • Låg – 150MB/h