Kan jag ställa in bildkvalitet i min iOS- eller Androidenhet?

Bredbandskonsumtionen hos Viaplay varierar beroende på vilken bildkvalité som strömmas. Om du upplever buffring i uppspelningen, eller om du vill spara surfdata, kan du manuellt justera bildkvaliteten i Viaplay-appen.

1. Tryck på de tre vita strecken uppe i det vänstra hörnet.
    2. Välj ”Inställningar” i menyn som dyker upp.
    3. Under ”Välj bildkvalitet” kan du ställa in HD, Hög, Medel eller Låg.

Ju högre kvalitet du spelar upp materialet i desto mer datamängd förbrukas. Nedan ser du hur mycket data som beräknas gå åt till respektive alternativ:

• HD – 2.5GB/h
  • Hög – 1.8 GB/h
  • Medel – 500 MB/h
  • Låg – 150MB/h