Chromecast genom Android

Säkerställ inledningsvis att din Chromecast och Android-plattform är anslutna till samma nätverk.Se följande bildguide för att komma igång med Chromecast genom din Android-enhet.

1. Ikonen uppe i högra hörnet indikerar att du är ansluten till samma nätverk som din Chromecast. Klicka på ikonen för att ansluta enheten direkt till Chromecasten. (Se bild 1, klicka för att förstora bilden)

2. Följande dialogruta kommer därefter att dyka upp. Klicka på Chromecast-enhetens namn för att ansluta. (Se bild 2, klicka för att förstora bilden)

3. När ikonen är vit är du ansluten och redo att börja casta. Välj valfritt material att spela upp. (Se bild 3, klicka för att förstora bilden)

4. Du har nu castat din första stream till din TV. Ha i åtanke att medan du castar kan du använda din telefon/surfplatta till annat – streamen kommer att fortsätta så länge Viaplay-appen är aktiv i bakgrunden. (Se bild 4, klicka för att förstora bilden)

Screenshot_20160526-154809Screenshot_20160526-154821Screenshot_20160526-154840Screenshot_20160526-154919