Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Det stora experimentet

ÅH NEJ!

Professor Primus och Sigma är tillbaka och julen är återigen i knipa. Denna gång utspelar sig allt på en hisnade höjd, uppe i rymden. Kan Beppe, Teresa och Lukas rädda tomten och julen? Den 1:a december är det dags för ”Det Stora Experimentet” igen.  Ett stort rymdäventyr väntar för de som vågar – kan Professor Primus tillsammans med Sigma verkligen stoppa julen eller lyckas våra hjältar till uppfinnare rädda julen en andra gång? 

Sist lyckades Elli, Isac och Beppe komma hem till sina familjer i tid till Julafton. Årets äventyr kräver ännu mer list, samarbete och uppfinningsrikedom än någonsin tidigare och snart får vi alla följa med på resan!

Nya avsnitt släpps varje dag från första december och hela vägen fram till julafton. Dessa kan ses över alla Viaplay-plattformar. På webben och de mobila plattformarna är avsnitten ”gömda” bakom asteroider som måste sprängas för att komma åt avsnittet som döljer sig bakom. Om ditt sprängarfinger inte känner sig helt klart kan du även på iOS-enheterna skaka telefonen/surfplattan för att återställa alla asteroider så de kan sprängas på nytt.

I år har vi även ett fullspäckat aktivitetshäfte för alla äventyrare på hemmaplan. Häftet kan laddas ner på programsidan för ”Det stora Äventyret”. I häftet finner du alla möjliga experiment och utmaningar!

Aktivitetshäftet hittar du här.

Var den här artikeln till hjälp? 1
Kontakta oss