En film eller serie fanns tidigare på Viaplay, men nu är den borta, varför?

De flesta av våra filmer och serier upphör att gälla efter en viss tid om vi inte förnyar dem. När rättigheterna för en serie är på väg att löpa ut startas en nedräkning på 30 dagar innan serien plockas bort. I exemplet nedan kan du se att avsnitten kommer att finnas tillgängliga i 4 dagar framåt. När det kommer till filmer finns ett särskilt block döpt till ”Sista chansen”. Välj kategori ”Film” så hittar du blocket längst ner.

• När en serie förnyas tar vi bort varningen för det berörda materialet.
  • Om möjlighet till att förnya serien saknas, eller om vi väljer att inte förnya, så måste vi ta bort filmen eller serien från tjänsten när rättigheterna löpt ut.

På Viaplay gör vi allt vi kan för att licensiera hela film- och tv-serier, men rättigheterna för varje enskild titel är separata och de är inte alltid tillgängliga för Viaplay att licensiera samtidigt.