Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Felkod 1001 på Samsung TV

Om du får felkod 1001 på din Samsung TV när du använder Viaplay-appen rekommenderar vi att testa följande steg:

• Kolla status på din internet-uppkoppling via inställningar på din TV. Om uppkoppling finns inte, koppla din wifi till TV:n på nytt.
  • Tvinga Viaplay-appen att stängas. Oftast går det till att trycka på return-knappen (pilen) tills appen stängs ned och du hamnar tillbaka till app menyn.
  • Skulle ingen av de ovanstående stegen fungera, tvinga TV:n att starta om sig med att trycka på Start-knappen tills du ser Samsung-logon på skärmen. Om det händer inte med knappen, dra kabeln ut ut uttaget för en kort stund och starta TV:n igen.

Skulle problemet fortsätta efter dessa åtgärder ta gärna kontakt med kundservice.