Upplever du problem när du tittar via Chromecast? Läs mer här.

Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Felkod 4001 på LG TV

Vi upplever att några användare får felkod 4001 på sin LG Smart TV. Orsaken bakom detta kan möjligtvis vara en felaktig uppdatering, som nu har blivit åtgärdat med en ny version. Här under hittar du en guide på hur du uppdaterar din TV:

1. Meny/Inställningar
  2. Alla inställningar
  3. Generellt
  4. Om denna TV
  5. Sök after uppdateringar

Om din TV inte hittar den nya uppdateringen, kan du även ladda ner den senaste versionen på LG’s hemsida, som du hittar här.

Vid ytterligare fungeringar om hur du laddar ner uppdateringar från LG’s hemsida, föreslår vi att du tar kontakt med LG’s kundtjänst.