NHL på Viaplay

Som sportkund ser du alla NHL-matcher på Viaplay – både live och 48 timmar i efterhand. Matcherna finns i sporttablån och kan ses genom alla våra stöttade enheter*. Utöver detta, har du även möjlighet att använda NHL.TV via din dator (PC/Mac) för att se matcherna och lite till! Klicka här för att komma åt tjänsten.

* Observera att en del funktioner kan variera beroende på enhet. Läs mer här.

Vad är NHL.TV?

NHL.TV är en tjänst av NHL där du hittar alla säsongens matcher och de finns att titta både live och efteråt – även efter 48 timmar. Efter matcherna visats live kan du se höjdpunkterna i tidslinjen i sändningen. Detta gör det smidigt för dig som vill spola igenom matchen.

Resultat

I tjänsten ser du resultat och höjdpunkterna för alla matcher i tidslinjen i sändningen. Vid olika färger hittar du bl.a. mål som gjorts under matchen samt andra händelser som kan vara av intresse.

Vill du inte se resultaterna kan du välja att stänga av dessa. Klicka dig in i en match och välj Settings längst upp till höger och ändra de inställningarna du önskar.

Kommentatorer

En del av matcherna finns att se på svenska och resten av dem finns med lokala kommentatorer. I NHL.TV kan du däremot själv välja mellan hemma- och bortalagets kommentatorer. Har ett eller båda lagen kommentatorerna på franska, finns det oftast en internationell alternativ.

Problem med att komma åt NHL.TV?

Har du problem med NHL.TV bör du först dubbelkolla att du inte är inloggad i NHL.TV. Öppna tjänsten och klicka på användar-ikonen längst upp till höger. Ifall möjlighet finns, logga ut.

Du kommer åt tjänsten från sporttablån genom att klicka på Välj sport vid sidan av tablån. Klicka sedan på NHL.TV för att komma åt tjänsten. För att kunna använda tjänsten måste du ha ett Sport eller ett Totalpaket.

Observera att du kommer åt NHL.TV enbart via sporttablån, därmed kan tjänsten enbart användas på en dator (PC/Mac).