Funktioner på våra plattformar

Här kan du se vilka funktioner som finns tillgängliga på våra plattformar. Nedanför bilden finns även förklaringar till respektive funktion.

Klicka för att förstora bilden.

Spola tillbaka live
Om du vill se ett mål igen eller missade starten av ett pågående event så har du möjligheten att se sändningen från början genom att spola tillbaka. För mer information, klicka här.

Repris (48 h)
Med vår reprisfunktion har du möjlighet att se våra sportsändningar upp till 48 timmar i efterhand. Välj önskat event ur tablån och börja titta! För mer information, klicka här.

Ändra undertexter
På de flesta av våra serier och filmer kan du byta språk på textningen. Med denna funktion kan du således ändra språk eller slå på/av undertexterna.

Titta offline
På mobila plattformar med iOS/Android kan du ladda ner de flesta av våra serier och filmer, för att sedan titta på dem helt utan internetuppkoppling. För mer information, klicka här: iOS, Android.

Hyr & köp
I Hyr & köp-sektion finns ett utbud av hyr- och köpfilmer som p.g.a rättighetsskäl inte kan inkluderas i vårt prenumerationsutbud. Tips: Stjärnmarkera din titel så dyker den upp i Stjärnmärkt även på enheter där vi inte har hyr- och köpfilm.

Rullande avsnitt
På de flesta enheterna erbjuder vi automatisk uppspelning av nästa serieavsnitt.

Multiljud
Med flera ljudspår kan du själv välja om du exempelvis vill se en film på svenska eller engelska. För mer information, klicka här.

Kanaler
Under fliken Kanaler hittar du livstreamade linjära kanaler. Observera att utbudet kan variera baserat på det paket du har aktivt.