Hackig bild på Mac

Ifall du upplever problem med dålig/hackig bild under uppspelning med din Mac-dator genom webbläsaren Google Chrome, exempelvis vid snabbare kamerapanoreringar som i fotbollsmatcher – säkerställ då att inställningarna för maskinvaruacceleration är korrekta enligt instruktionerna nedan.

Använder du webbläsaren Google Chrome följ dessa steg:

1. Tryck på de tre strecken i det övre högra hörnet och väljer Inställningar
  2. Leta upp kategorin System och se till att rutan för maskinvaruacceleration inte är ifylld.
  3. Starta sedan om Chrome och gör ett nytt försök!