Hackig bild på PC

Ifall du upplever problem med dålig/hackig bild under uppspelning med din PC, exempelvis vid snabbare kamerapanoreringar som i fotbollsmatcher –  säkerställ då att inställningarna för maskinvaruacceleration är korrekta enligt instruktionerna nedan.

Använder du webbläsaren Google Chrome:

1. Tryck på de tre strecken i det övre högra hörnet
  2. Välj Inställningar
  3. Leta upp kategorin System och se till att rutan för maskinvaruacceleration inte är ibockad.

hwchrome

Starta sedan om Chrome och gör ett nytt försök!

Om du använder Mozilla Firefox:

1. Klicka på de tre strecken uppe i det högra hörnet av webbläsaren
  2. Välj Inställningar och därefter Avancerat i menyn till vänster
  3. Under första fliken (Allmänt) hittar du kategorin Webbläsning. Där finns alternativet ”Använd om möjligt hårdvaruacceleration”. Bocka ur rutan, starta om webbläsaren, och prova på nytt.