Herrarnas handboll-EM 2020

Det är dags för herrarnas Handbolls VM och Viaplay direktsänder samtliga matcher 9:e – 26:e januari. För att få tillgång till sändningarna behöver du något av våra sportpaket. En del av matcherna kan även ses på TV6 och TV10.

Gruppspelen spelas mellan den 9:e och 15:e januari. Semifinaler och brons/gulmatcherna spelas helgen den 24:e – 26:e januari.

Kom igång

För att komma igång behöver du ett konto på Viaplay och ett valfritt paket där sport ingår. Är du ny kund välj det paket du vill här och skapa ett konto. För att kunna skaffa ett paket måste du också lägga till en giltig betalsätt.

Har du problem med att lägga till ett betalkort? Läs mer här.

Har du redan ett konto? Toppen! Surfa in på viaplay.se, logga in på ditt konto och välj ett paket via Mitt konto (eller klicka på ditt namn uppe till höger när du är inloggad på viaplay.se).

Sveriges matcher

10 januari 20:30 Sverige – Schweiz
12 januari 18:15 Sverige – Slovenien
14 januari 20:30 Polen – Sverige

Ev semifinal: 24 januari
Ev final eller bronsmatch: 25-26 januari

Matcherna hittar du i sporttablån.