Hantera dina uppgifter och inställningar i ”Mitt Konto”

Du kan enkelt hantera flera av dina användaruppgifter och inställningar själv när du är inloggad på Viaplay.se på en dator, alternativt via en webbläsare på en surfplatta eller telefon.

När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto. Här kan du bland annat ändra lösenord, sätta ett barnlås, ändra betalsätt och mer därtill, se menyraden till vänster på bilden nedan. Vill du byta e-postadress så gör du det under Min profil som du hittar längst ner.

Vill du byta ut dina kortuppgifter kan du besöka denna länk: Ändra betalningsinformation
Vill du byta betalningsdag? Läs mer om det här: Byta betaldag
Vill du byta ut ditt lösenord som inloggad användare? Klicka här: Byta lösenord
Är du i utloggat läge och har glömt ditt lösenord? Klicka här: Glömt lösenord
Önskar du byta ut ditt aktuella paket kan du följa denna guide: Jag vill byta paket
Vill du säga upp ditt abonnemang? Klicka här: Säg upp paket