Hitta ditt kundnummer

För att dra nytta av din Viaplay access genom ditt Viasat-avtal behöver du registrera dina uppgifter. Kundnumret är en av dessa uppgifter som behövs nära till hands och du kan hitta ditt unika kundnummer på olika sätt. Antingen på Mina sidor på https://www.viasat.se/ alternativt på din faktura. Läs mer nedan.

Om du har en faktura från Viasat nära till hands finner du även ditt kundnummer på denna. Informationen finns på Sida 1.

Börja med att besöka https://www.viasat.se/mina-sidor och logga in. Väl inloggad kan du se ditt kundnummer uppe till vänster alternativt genom att klicka på ”Mina uppgifter”.