Hitta ditt Viaplay-konto

Har du registrerat dig med flera e-postadresser och är osäker på vilka användarkonton som finns hos oss? Oroa dig inte – du kan ta reda på vilka konton som är kopplade till ditt betalkort genom att ange dina kortdetaljer på följande sida: https://account.viaplay.se/find.

Observera att du behöver vara inloggad med ett användarkonto på viaplay.se för att genomföra sökningen.

Av säkerhetsskäl sparar vi inte kompletta kortuppgifter, därför kommer vi lista samtliga konton som matchar de delar av kortnumret du fyllde i. En bit av användarnamnet kommer vara dolt vid sökningen, men vi hoppas att du känner igen ditt konto och med det kan logga in med rätt uppgifter.

Om du inte känner igen någon av e-postadresserna som presenteras, eller om sökningen inte gav någon träff, kan du prova med ett annat betalkort.