Hur ansluter jag med Airplay till min Apple TV?

För att använda Viaplay till din Apple TV så behöver du aktivera funktionen Airplay i din iPhone eller iPad.

Börja med att säkerställ att enheterna är anslutna till samma nätverk och att din Apple TV är uppstartad. Om du vill ha hjälp med installationen av din Apple TV kan du hitta instruktioner på Apples hemsida.

Starta sedan Viaplay-appen i din telefon eller surfplatta och spela upp materialet som du vill titta på.

När materialet har laddat så trycker du på Airplay-ikonen som du hittar uppe till höger i menyn.

Välj sedan din Apple TV i listan över enheter som dyker upp i skärmens nedre del.

Nu ansluter din enhet automatiskt till Apple TV:n och bilden visas på din TV istället.

För att starta undertexten så håller du den runda knappen på Apple TV:ns fjärrkontroll nedtryckt och väljer sedan önskat språk. Mer information om undertexterna kan du hitta här: Undertexter via Airplay till Apple TV.