Hur ser jag innehåll offline i min iPad eller iPhone?

Vill du veta hur du laddar ner till en Androidenhet så klicka istället här.

Till telefoner och surfplattor erbjuder vi en offline-funktion som gör det möjligt att se utvalda serier och filmer om man exempelvis är på resande fot och inte har tillgång till internetuppkoppling. Det nedladdade materialet lagras på din enhets interna minne och kan av rättighetsskäl inte sparas på ett minneskort.

• Ladda ner serier och filmer ur vårt prenumerationsutbud
    Materialet är tillgängligt i 30 dagar från det att nedladdningen är klar.
  • Ladda ner hyrfilmer*
    En hyrfilm är tillgänglig för dig att titta på hur många gånger du vill under 48 timmar från det att du bekräftat beställningen. Laddar du exempelvis ner filmen 24 timmar efter ditt köp, så kommer den att försvinna från Offline-listan 24 timmar senare, eftersom att tillgängligheten löper ut efter 48 timmar.
  • Ladda ner köpfilmer*
    När det kommer till köpfilmer så finns de tillgängliga tills dess att du själv väljer att ta bort dem från Offline-listan.

*Du hittar snabbt och smidigt dina hyr- och köpfilmer under sektionen ”Hyrda eller köpta filmer” längst ner på fliken ”Titta”.

Så här fungerar det:

1. Du kan välja att endast visa serier och filmer som är nedladdningsbara. Gå till fliken Konto för att aktivera Offline-filtrering. Är du inte ansluten till ett Wifi-nätverk behöver du aktivera inställningen Ladda ner via mobildata. Rekommenderas endast om du har obegränsad surf, annars dras datan från surfpotten genom din teleoperatör.
  2. För att spara ner innehållet går du in på filmen eller avsnittet i fråga och väljer Spara Offline.
  3. På fliken Offline ser du hur mycket plats innehållet behöver, samt uppskattad tid för hämtningen.
  4. För att ta bort en nedladdad titel, tryck på Redigera uppe i det högra hörnet och välj Ta bort.

Storleken på en film ligger vanligtvis på mellan 2-3 gigabyte, medans avsnitt ur serier brukar ligga på mellan 700 megabyte till 2 gigabyte. Animerade filmer och avsnitt behöver i regel mindre plats.

Klicka för större bild.