Hur registrerar jag mig för Viaplay som Viasat eller Viasat partnerkund?

För att använda Viaplay kostnadsfritt genom din TV-leverantör registrerar du dig enkelt via, signup.viaplay.se.

Vid registreringssidan börjar du med att välja din leverantör ur listan och fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas. Hittar du inte din leverantör så har vi inget avtal med dem i dagsläget, men du kan såklart registrera dig med något av våra paket istället. Läs mer om detta i artikeln: Skaffa Viaplay. Som Viasatkund kan du ta del av det utbud som motsvarar ditt paket hos Viasat, i sista steget av registreringen ser du vad just du får tillgång till på Viaplay.

Saknar du ditt abonnent- eller kundnummer så kan du hitta det på fakturan från din leverantör. Efter att du har bekräftat dina uppgifter får du välja ett lösenord till ditt Viaplay-konto, har du redan ett konto med samma e-postadress kan du istället välja att logga in med dina befintliga uppgifter.

Värt att notera, utelämna de tre sista siffrorna ex. 001 eller 002 av kundnumret som anges på din faktura från Telenor.

Nu är dina uppgifter registrerade och det är bara att logga in och börja titta!

viasat1