Hyr film i din iPhone eller iPad

Vi lanserar hyrfilmer i Viaplay-appen på iPhone och iPad. Om du inte ser sektionen behöver du antingen uppdatera Viaplay-appen i App Store eller så har du inget aktivt abonnemang på ditt användarkonto. Du kan läsa mer om hur det fungerar här nedan.
_______________________________________________________________________________

Hyr filmer i din iPhone eller iPad och se dem så många gånger du vill under 48 timmar. För möjligheten att hyra film på just iPhone och iPad behöver du vara inloggad i appen och ha ett aktivt paket. Så här gör du:

1. Logga in i Viaplay-appen. Har du inget användarkonto med paket kan du skapa detta antingen direkt i appen eller på vår hemsida.
  2. När du står på fliken Utforska väljer du Hyrfilmer (kategorin är endast synlig om du har ett aktivt abonnemang).
  3. Välj film – här hittar du det senaste från biosalongerna samt klassiker och bara-måste-se-filmer.
  4. Är du kund sedan tidigare betalar du med din redan valda betalningsmetod. Är du kund genom iTunes debiteras du via ditt Apple ID. OBS: har du en värdekod behöver du istället genomföra köpet via en webbläsare. Läs mer nedan.
  5. När du genomfört köpet kan du se filmen även på våra övriga plattformar så många gånger du vill inom loppet av 48 timmar. Du kan även ladda ner den i din mobila enhet och se i 48 timmar.
  6. Tips: på kontoinställningarna som du når via hemsidan kan du sätta barnlås för köp.

VÄRDEKOD FÖR HYRFILM
Fältet för värdekod hittar du när dunär du går till sektionen Hyr & köp på vår webbplats. Gå till viaplay.se/store och välj önskad film. Fyll i din kod i fältet ”Jag har en rabattkod” och klicka på ”Använd”. Du kan nu spela upp filmen i Viaplay-appen på din iPhone/iPad samt på våra övriga plattformar. Observera att du behöver registrera din rabattkod via webbläsaren på en dator.

UPPDATERA BETALNINGSUPPGIFTER
Du kan endast ändra kortuppgifter och betalningssätt när du är inloggad på vår webbsida, inte i appen. Logga in på viaplay.se och för muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet. Välj ”Mitt konto” och sedan ”Lägg till betalsätt”.

KÖPFILM I IPHONE OCH IPAD
På dessa enheter erbjuder vi inte köpfilm. Har du däremot köpt en film via en annan enhet hittar du den i sektionen ”Hyrda eller köpta filmer”, längst ned under fliken ”Titta” i din iPad eller iPhone.

KÖP VIA ITUNES
Priset för hyrfilm via iTunes kan skilja sig med någon krona, detta då vi följer iTunes priskategorier.