Hyrfilm på Viaplay

Hos oss får du tillgång till ett brett utbud filmer som inte ingår i vårt ordinarie filmutbud på grund av rättighetsskäl. Kika gärna på videon här ovan, den förklarar hur flödet fungerar.

Du kan enkelt se dina hyrda titlar när du själv önskar för en kostnad på mellan 29:- till 49:- per film. Det kan vara bra att känna till att en hyrfilm kommer att vara tillgänglig i 48h från det att du bekräftar beställningen. Under 48 timmar har du alltså möjlighet att se filmen hur många gånger du vill!

För att få tillgång till hyrfilmer i Viaplay-appen på iPhone och iPad behöver du ett aktivt abonnemang, medan du på våra övriga plattformar kan hyra och köpa filmer med ett användarkonto utan abonnemang. Läs mer om hyrfilmer på iPhone och iPad här.

Om du har fått en värdekod så behöver den anges vid beställningen på vår webbsida genom en dator, läs mer här.

Använder du en Apple TV eller ett Xbox behöver du först hyra eller köpa filmen genom en annan plattform då det inte går att göra det på dessa enheter. Därefter hittar du din film under ”Köpta filmer” även på dessa plattformar.

Kvitton för filmerna hittas under Mitt Konto som finns under ditt namn högst upp till höger när du är inloggad via hemsidan. Välj Köphistorik ur vänsterspalten – här har du möjlighet att ladda ned kvitton i PDF-format.