Information till dig med Android 4

Viaplay-appen har uppdaterats på mobila Androidenheter, vilket betyder att Viaplay inte längre stöds på enheter med Android operativsystem version 4.1-4.4.

Vad händer nu?

Viaplay-appen kommer att finnas kvar på din enhet ett tag till men helt utan underhåll. Detta resulterar i att vi inte kan garantera en fullt optimal upplevelse. Appen försvinner även från Google Play Store vilket innebär att om du raderar appen, kommer du inte kunna installera den på nytt. Istället rekommenderar vi att uppdatera mjukvaran, se nedan.

Hur påverkas jag?

Har du en Android mobil eller surfplatta med Android version 4.1.-4.4. rekommenderar vi att uppdatera din enhet ifall nya uppdateringar finns tillgängliga. Du kan fortfarande använda Viaplay med dessa operativsystem, men tänk även på att appen uppdateras inte och vi kan inte garantera att den fungerar.

Viaplay fungerar på alla senare Android-versioner och andra stöttade enheter.

Hur kollar jag min Android-version?

Gå in på Inställningar på din mobil eller surfplatta. Välj SystemOm enheten (mobilen/surfplattan). Där kan du se vilken version du har på ditt nuvarande operativsystem. Är versionen något som börjar med siffran 4, påverkar uppdateringen dig.

Har du inte nya uppdateringar tillgängliga, hänvisar vi till våra andra enheter.