Information om webbläsaren Chrome på din dator

I webbläsaren Google Chrome använder vi oss av en förinstallerad spelare vid namn HTML5, vilket innebär att du inte behöver ladda ner något externt plugin-program för att spela upp vårt innehåll.

Till skillnad från den tidigare spelaren (Microsoft Silverlight) så sänder vi nu våra sportströmmar i hela 50 FPS (bildrutor/s), istället för 25 FPS som annars varit standard. Detta generar ett betydligt finare bildflyt och kommer att addera det lilla extra för en ännu bättre upplevelse, särskilt när det kommer till fartfyllda sportevent med snabba panoreringar.

HTML5-spelaren gör det möjligt för dig med Mac och PC samt Linux att se underhållning på Viaplay. Det kan även vara värt att veta att uppspelning via Chromecast också sker med hjälp av denna spelare.