Information till användare med iOS6

I dagsläget stödjer vi iPhone och iPad med iOS-version 7 eller senare. För att kunna ta del av underhållningen i Viaplay-appen behöver du med iOS 6 uppdatera din iOS-version, då det inte längre är möjligt för oss att uppdatera och underhålla Viaplay-appen tillsammans med iOS 6. Vår ambition är att erbjuda vår tjänst på de plattformar och enheter där vi kan garantera att Viaplay fungerar i sin helhet.

Om du använder en iPhone 3GS kommer du tyvärr inte längre kunna använda Viaplay-appen på enheten. Detta beror på att iPhone 3GS inte är kompatibel med iOS-versioner senare än iOS6 och det går därför inte att uppdatera mjukvaran i denna produkt. Vi är ledsna över hur det här kan påverka din Viaplay-upplevelse, men vår tjänst finns tillgänglig på en rad andra plattformar. Bland annat kan du använda Viaplay med nyare iOS-versioner på mobil och surfplatta, dator, Apple TV, Google Chromecast och många fler.

För komplett enhetslista, klicka här.