För mer information om prisåterställningen av Viaplay sport & Viaplay total, klicka här.

Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Information till Chromebook-användare

Vi vet med oss att vissa användare har kunnat nyttja Viaplay på några av Chromebooks modeller. Eftersom att vi inte har något officiellt stöd för dessa enheter, kan vi inte garantera att Viaplay fungerar därigenom när vi gör uppdateringar i vår tjänst, eller vid Chromebooks egna mjukvaruuppdateringar.

Vår tjänst är under ständig utveckling och vi strävar efter att vara så lättillgängliga som möjligt. På vår enhetssida får du en bra överblick på vilka plattformar vi stödjer: https://viaplay.se/devices