Information till dig med iOS 12 och tvOS 12

Upplever du problem med undertexter på din Apple TV 4/4k? Då rekommenderar vi att du uppdaterar din programvara.

I samband med att tvOS 12 släpptes till Apple TV 4/4K noterade vi att vissa användare började uppleva problem med att undertexterna sporadiskt försvann. Nu har tvOS 12.0.1 släppts med en lösning på detta problem. Uppdatera därför din programvara för att fortsätta tittandet i vanlig ordning.

Vi uppdaterar denna artikel löpande med ny information.