Information till Mac-användare med Mac OS 10.9 (OS X Mavericks)

Vi har märkt att Mac-användare med Mac OS version 10.9 (OS X Mavericks) kan uppleva problem med buffring samt problem att starta material på vår tjänst genom Google Chrome eller Safari som webbläsare.

Detta beror på att Viaplay är utvecklat för den senaste versionen av dessa webbläsare och att det inte längre är möjligt att uppdatera Chrome eller Safari till den senaste versionen för Mac OS 10.9.

Om du använder denna version av Mac OS och upplever problem rekommenderar vi att testa ett av följande alternativ:

1. Byt till den senaste versionen av Mozilla Firefox då den fortfarande finns tillgänglig till Mac OS 10.9
  2. Uppdatera till en senare version av Mac OS för att kunna uppdatera Chrome eller Safari.