iTunes-kund

För att avsluta ditt nuvarande abonnemang genom din iPhone/iPad, kan du göra följande:

• Gå in på Inställningar på din mobila enhet och klicka på ditt Apple ID/namn (högst upp) > iTunes & App Store
  • Klicka på ”Apple ID: example@mail.com”, Visa Apple-ID och logga in.
  • Under Prenumerationer kan du hantera dina abonnemang via iTunes och avsluta ditt paket. Efter att ha avslutat ditt Viaplay-paket, kan du fortfarande fortsätta titta tills din betalda period är över.

För mer info hur du gör detta på andra enheter, läs mer här.

Är du osäker om ditt Viaplay-paket betalas genom iTunes? Se på bilden till höger. Detta kan du dubbelkolla via Mitt konto. Vi rekommenderar även att följa stegen ovan och kolla om du har ett Viaplay-abonnemang på ditt Apple-ID för att vara säker.

Hittar du inget abonnemang under via Mitt konto eller under Prenumerationer? Kontrollera att du är inloggad på rätt Apple-ID. Vår kundservice kan inte avsluta abonnemang skapade via iTunes.