Jag behöver ett kvitto / orderbekräftelse

För att hitta kvitton på dina köp beger du dig till vår hemsida viaplay.se. Logga in på tjänsten och för sedan markören över ditt namn uppe till höger på hemsidan. Välj Mitt konto och klicka på Köphistorik i menyraden till vänster för att få tillgång till dina kvitton i PDF-format. För att öppna ett kvitto i PDF-format klickar du på Visa till höger.

Saknar du ett kvitto från en beställning kan det vara så att du har flera användarkonton registrerade hos oss. Du kan testa att söka efter konton med hjälp av funktionen ”Hitta ditt konto” – se hur du gör här.