Jag har fått en julklapp av min kompis

Har du mottagit en Viaplay-julklapp av din kompis? Då får du två fria månader av Viaplays serie och film paket!

Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. På grund av studiorättigheter och för kontrollera att du är över 18 år behöver du lägga till ett betalsätt. Observera att inga pengar debiteras under frimånaderna. Koden är giltig fram till 31 december 2018.

För att aktivera erbjudandet:

1. Klicka på länken i ditt meddelande
  2. Skapa ett konto och fyll i kortuppgifter
  3. Bekräfta köpet
  4. Klart! Nu kan du börja titta

Efter de två fria månaderna är slut kommer abonnemanget löpa vidare för 109:- i månaden. Avsluta när du vill.

Gick det inte att lägga till kortet? Läs mer här.

Vill du veta mer om hur du skickar iväg din julklapp, läs mer här.