Jag har fått en present av min kompis

Har du mottagit en Viaplay-present av din kompis? Då får du två fria månader av Viaplays serie och film -paket!

Erbjudandet gäller endast inaktiva kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. På grund av studiorättigheter och för att kontrollera att du är över 18 år behöver du lägga till ett betalsätt. Observera att inga pengar debiteras under frimånaderna. Erbjudandet gäller fram till 9 februari 2020.

För att aktivera erbjudandet:

1. Klicka på länken i ditt meddelande
  2. Skapa ett konto och fyll i kortuppgifter
  3. Bekräfta köpet
  4. Klart! Nu kan du börja titta

Efter den kostnadsfria perioden kommer abonnemanget löpa vidare för 109:- i månaden. Avsluta när du vill.

Gick det inte att lägga till kortet? Läs mer här.
Vill du veta mer om hur du skickar iväg din present, läs mer här.