Jag har fått en rabattkod för ett Viaplay-paket. Hur lägger jag in den?

Vissa erbjudanden gäller endast för nya kunder/konton, dubbelkolla därför vad som är aktuellt för just ditt kampanjerbjudande.

Såhär gör du för att registrera din rabattkod som ny kund:

1. Gå till https://account.viaplay.se/redeem.
    2. Fyll i din rabattkod samt e-postadressen du vill du vill använda och klicka på ”Fortsätt”.
    3. Fyll i användaruppgifterna som efterfrågas i formuläret och klicka därefter på ”Skapa konto”, vartefter du skickas till nästa sida.
    4. På grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år behöver du välja en betalningsmetod, men du kommer inte bli debiterad för tjänsten under frimånaderna. Vill du inte fortsätta med tjänsten efter kampanjen kan du säga upp paketet genom hemsidan under ”Mitt konto” och ”Hantera paket”. Dubbelkolla så att rabatten för din specifika kampanj har registrerats innan du slutför beställningen.

Såhär gör du för att registrera din rabattkod som befintlig kund:

1. Gå till https://account.viaplay.se/redeem.
    2. Är du redan inloggad på Viaplay anger du rabattkoden och klickar på ”Fortsätt”. Klart!
    3. Är du inte inloggad fyller du i rabattkoden samt din registrerade e-postadress och klickar på ”Fortsätt”.
    4. Logga in med ditt användarkonto. Klart!