Jag har glömt mitt lösenord, hur går jag tillväga?

Om du har glömt ditt lösenord så kan du enkelt beställa ett nytt från vår hemsida viaplay.se. Håll muspekaren över Logga in uppe i det övre högra hörnet och tryck på Har du glömt lösenordet? som du hittar i rutans nedre kant.

Capture

På nästa sida fyller du i e-postadressen som är kopplad till ditt konto och sen trycker du på knappen Begär instruktioner. Öppna upp inkorgen till din e-post och leta rätt på mailet som du beställde. Mailet skickas från noreply@viaplay.se och borde dyka upp inom några minuter, om det inte syns till kolla även så att det inte fastnat i ditt spamfilter. När du öppnat upp mailet trycker du på knappen Byt lösenord eller i texten ovan.

På nästa sida har du nu möjlighet att välja ett nytt lösenord, fyll i det önskade lösenordet i de två fälten och tryck sedan på Ändra lösenord för att bekräfta. Tänk på att ditt lösenord behöver vara minst åtta tecken långt.

Nu är det bara att logga in med ditt nya lösenord!