Jag vill byta mitt lösenord. Hur gör jag?

Du kan smidigt ändra ditt lösenord när du är inloggad på vår hemsida. Håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och välj Mitt konto i menyn.

meny

Klicka därefter på Ändra lösenord som du finner i menyraden till vänster. Fyll i fälten och klicka på knappen Spara lösenordet. Klart! Har du däremot glömt ditt lösenord så klickar du istället på texten Har du glömt lösenordet? som du hittar under Spara-knappen.

När du klickat på Har du glömt lösenordet? får du upp denna vy. Klicka på knappen Skicka mejl till mig. Följ länken i mejlet, genom denna har du möjlighet att välja ett helt nytt lösenord.