Junior Hockey-VM

Den 26 december drar Junior VM i Hockey igång. Denna gång delar Viaplay rättigheterna med SVT vilket betyder att hälften av matcherna kan ses via Viaplay och någon av NENTs linjära kanaler, den kvarstående hälften finns att se via SVTs plattformar. Läs mer om vilka matcher som visas och hur du kan se dessa på Viaplay nedan.

Hur kan jag se Junior VM?

Du som har Viaplay Sport eller Viaplay Total kan ta del av de matcher från Junior VM som visas på Viaplay. Är du redan kund hos oss kan du bara logga in på ditt konto här och antingen skaffa eller byta paket via Mitt konto.

Har du ännu inget konto? Klicka här och välj vilket av det sport-paketen du vill skaffa. Följ stegen för att skapa konto samt lägg till betaluppgifter. Om du inte kan lägga till betalkort på kontot kan du läsa mer här.

Vilka matcher visas?

Rättigheterna delas med SVT så hälften av kvalmatcherna kommer att visas på Viaplay och andra halvan på SVT’s kanaler. Följande matcher kan du se på Viaplay*:

Finalmatcherna – mer info kommer senare

26 December:
Schweiz – Kazakstan
Sverige – Finland

27 December:
Slovakien – Kazakstan

28 December:
Tjeckien – Tyskland
Ryssland – Kanada

29 December:
USA – Ryssland

30 December:
Kazakstan – Sverige
Slovakien – Schweiz

31 December:
Ryssland – Tyskland
Kanada – Tjeckien

* Notera att samtliga matcher som visas på Viaplay även kan ses på TV6 eller TV10