Byta talspråk och undertexter

Du kan byta talspråk och undertexter på de titlar där vi erbjuder olika alternativ. Alternativ för talspråk finns huvudsakligen på barninnehåll. Observera att alla barntitlar finns inte på flera språk hos oss. Om det finns flera språk kan du se dem på filmsidan och inne i spelaren, se bilderna nedan.

Alla titlar som är inte på svenska har svenska undertexter. Samma gäller även för en stor del av det svenskspråkiga innehållet. Du kan byta undertexter på alla enheter direkt i spelaren med undantag för Chromecast där du ska först välja rätt språk innan du börjar casta.

Smart-TV och spelkonsoler byter du språk och undertexter med att klicka på pilen upp eller ner på fjärrkontrollen när du är inne i spelaren. Då får du upp menyn och kan göra ditt val i Undertexter.

surfplattor, mobiler och datorer kan du helt enkel röra på musen eller klicka på skärmen för att få upp menyn. På Apple TV (gen. 3) fjärrkontrollen ska du trycka i centerknappen i några sekunder och Apple TV (gen. 4) swipea upp/ner.