Kan jag byta talspråk på filmerna?

Du kan skifta mellan alternativa talspråk på vissa av filmerna i kategorierna barn- och familjefilm. Funktionen appliceras kontinuerligt och med tiden kommer samtliga titlar i de nämnda kategorierna ha flera talspråk tillgängliga. Filmer som har funktionen redan nu, har språken angivna på sin titelsida.

Vilka ljudspår som finns tillgängliga står på filmens titelsida.

När du startat filmen du vill se kan du välja önskat språk i spelaren.

Till en början är svenskt språk förinställt. Det gäller även när du startar en titel du tidigare ändrat språk på, exempelvis ur Fortsätt titta-listan.

Vi arbetar också för att implementera funktionen på så många plattformar som möjligt. På enheter där vi inte erbjuder multipla talspråk i nuläget spelas filmerna upp på svenska.

Här nedanför kan du se vilka plattformar funktionen finns tillgänglig på:

Android
iOS
Apple TV
Chromecast
PC
Playstation 3 och 4
Samsung TV
LG
Android TV

Ska du ta med dina filmer offline? Klicka här för mer information.