Kom igång med 5.1 Dolby Digital ljud på Android TV

Har du en Android TV och ett 5.1 ljudsystem (Dolby Digital+)? Perfekt!

För att säkerställa att du har rätt förutsättningar för att se innehållet med högsta kvalitet kan du läsa mer nedan om hur du kommer igång.

1. För bästa möjliga upplevelse behöver dina ljudinställningar vara inställda på Dolby Digital + (DD+) eller vara konfigurerade för att automatiskt byta till DD+.
Din TV bör också ha möjlighet att kunna skicka ljudet genom ditt ljudsystem, alternativt att din TV stödjer DD+.

2. Tänk på att alla Android-versioner inte har stöd för DD+. Vi rekommenderar att du har Android 7 (Nougat) och högre. Skulle det vara så att du inte får till DD+ på din AndroidTV rekommenderar vi att du tar kontakt med tillverkaren av TVn.