Kom igång med Viaplay genom Telenor och Ownit

Du som betalar för V kanaler genom Telenor eller Ownit får tillgång till Viaplay kostnadsfritt. Först behöver du registrera dig hos oss, vilket du gör enkelt på vår hemsida. Innehållet du får tillgång till hos oss återspeglas av utbudet du betalar för hos din TV-leverantör.

Såhär registrerar du dig för Viaplay:

Börja med att surfa till signup.viaplay.se. Vid registreringssidan börjar du med att välja din leverantör ur listan och fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas. I sista steget av registreringen ser du vad just du får tillgång till på Viaplay.

Saknar du ditt abonnent- eller kundnummer så kan du hitta det på fakturan från din leverantör. Efter att du har bekräftat dina uppgifter får du välja ett lösenord till ditt Viaplay-konto, har du redan ett konto med samma e-postadress kan du istället välja att logga in med dina befintliga uppgifter.

Värt att notera, utelämna de tre sista siffrorna ex. 001 eller 002 av kundnumret som anges på din faktura från Telenor.

Nu är dina uppgifter registrerade och det är bara att logga in och börja titta!

viasat1