Komma igång med din Chromecast

För att komma igång med din Chromecast så börjar du med att installera den till din TV, om du behöver hjälp med detta så hittar du instruktioner på Googles hemsida.

När din Chromecast är installerad korrekt är det bara att starta upp en sändning och tycka på chromecast-symbolen så dyker bilden upp på din TV.

Du kan använda din Chromecast tillsammans med en dator eller telefoner och surfplattor som använder Android eller iOS. Klicka på länkarna om du vill se exakt hur det går till för just din enhet.