Komma igång med din Smart TV

För att komma igång med din Smart TV så börjar du med att öppna Viaplay-appen som finns förinstallerad i din TV. Om du inte hittar appen kolla att just din årsmodell finns med på listan med enheter som vi har stöd för.

Du kan även behöva uppdatera mjukvaran i din TV till den senaste så att appen installeras, beroende på vilken TV du har så görs detta på olika sätt.

När du har hittat appen, ska du logga in för att börja titta. Ser du inte Logga in knappen, navigera till menyn med tillbaka/return/vänster pil –knappen. Om du inte har en inloggning ännu så kan du skapa ett konto på vår hemsida. När du har loggat in så är det bara att välja vad du vill titta på så startar det direkt!

Vid inloggningen kan du välja att antingen knappa in din mailadress samt lösenord, eller välja alternativet Logga in med kod, vilket du kan läsa mer om här.