Komma igång med din SmartTV

För att komma igång med din SmartTV så börjar du med att öppna Viaplay appen som finns förinstallerad i din TV. Om du inte hittar appen kolla att just din årsmodell finns med på listan med enheter som vi har stöd för.

Du kan även behöva uppdatera mjukvaran i din TV till den senaste så att appen installeras, beroende på vilken TV du har så görs detta på olika sätt och om du är osäker kan du läsa respektive tillverkares artikel här.

Nedan guide visar hur du loggar in på din Smart TV. Om du inte har en inloggning ännu så kan du skapa ett konto på vår hemsida. När du har loggat in så är det bara att välja vad du vill titta på så startar det direkt!

Vid inloggningen kan du välja att antingen knappa in din registrerade e-postadress samt lösenord, eller så kan du välja alternativet ”Logga in med kod”, vilket du kan läsa mer om här.